Benvinguts!!

Us donem la benvinguda a aquest canal de comunicació del grup BARTRINA assessors (Bartrina-Carbó i Associats, Valls i Baldrich i Gestaga).

La nostra voluntat, mitjançant aquest blog, es fer-vos partíceps de totes aquelles temàtiques que creiem que poden ser del vostre interès: les darreres novetats legislatives, comentaris a "problemàtiques comunes" copçades en el nostre dia a dia professional, articles relacionats amb l'àmbit de l'assessoria empresarial, calendaris fiscals, etc.....en resum, són moltes les consultes que contestem personalment, moltes les informacions que rebem de les diverses fonts de les que gaudim, però molt poques les possibilitats que tenim de "socialitzar-les" i fer-ne partíceps als que realment són la nostra raó de ser. Desitjem que us sigui d'utilitat.

David, Lídia i Eva




dijous, 25 d’octubre del 2012

Ingrés del 2n termini de la declaració anual de l’IRPF. Novembre 2012


 

Us recordem que si heu optat per fraccionar el pagament de l’IRPF 2011 en dues vegades, el pròxim dia 5 de novembre és el darrer dia per efectuar l'ingrès del 40% restant del deute tributari.


 
Els contribuents que hagin optat per fraccionar el pagament de l’IRPF en dos terminis i, a més a més, hagin domiciliat el pagament del segon termini en l'entitat col·laboradora en la que efectuïn l'ingrés del primer termini, no necessitaran emplenar cap model (en aquest cas, model 102), ja que l'entrega en l’entitat col·laboradora del document d'ingrés, model 100, amb les dades de la domiciliació degudament emplenats, servirà com a ordre de deute en compte del segon termini.

 

Els contribuents que, havent optat per fraccionar el pagament, no hagin domiciliat el segon termini en entitat col·laboradora, hauran d'efectuar directament l'ingrés del termini fins al dia 5 de novembre de 2012 inclusivament, mitjançant la presentació del model 102, degudament emplenat.