Benvinguts!!

Us donem la benvinguda a aquest canal de comunicació del grup BARTRINA assessors (Bartrina-Carbó i Associats, Valls i Baldrich i Gestaga).

La nostra voluntat, mitjançant aquest blog, es fer-vos partíceps de totes aquelles temàtiques que creiem que poden ser del vostre interès: les darreres novetats legislatives, comentaris a "problemàtiques comunes" copçades en el nostre dia a dia professional, articles relacionats amb l'àmbit de l'assessoria empresarial, calendaris fiscals, etc.....en resum, són moltes les consultes que contestem personalment, moltes les informacions que rebem de les diverses fonts de les que gaudim, però molt poques les possibilitats que tenim de "socialitzar-les" i fer-ne partíceps als que realment són la nostra raó de ser. Desitjem que us sigui d'utilitat.

David, Lídia i Eva




dimarts, 15 de febrer del 2011

Pla de prevenció i correcció del frau fiscal i laboral.

La premsa econòmica del dia, és fa ressó de la posada en marxa del Pla Integral de Prevenció i Correcció del frau fiscal, laboral i de la Seguretat Social.
Aquest pla, aprovat pel Consell de Ministres el mes de març de l'any passat, és la consolidació de l'acord signat entre l'Agència Tributària i el Ministeri de Treball, pel qual es pretén descobrir al mateix temps deutes tributaris i laborals.
Els objectius són: descobrir a ocupats que estiguin cobrant la prestació d'atur mentre treballen, "falsos autònoms", negocis no declarats, etc.
A nivell estatal, són "cents" els agents destinats a aquesta nova tasca, els quals "pentinaran" polígons industrials i zones comercials a la cerca del frau.
Les visites són realitzades de forma conjunta per funcionaris d'Hisenda i de la Inspecció de Treball.