Benvinguts!!

Us donem la benvinguda a aquest canal de comunicació del grup BARTRINA assessors (Bartrina-Carbó i Associats, Valls i Baldrich i Gestaga).

La nostra voluntat, mitjançant aquest blog, es fer-vos partíceps de totes aquelles temàtiques que creiem que poden ser del vostre interès: les darreres novetats legislatives, comentaris a "problemàtiques comunes" copçades en el nostre dia a dia professional, articles relacionats amb l'àmbit de l'assessoria empresarial, calendaris fiscals, etc.....en resum, són moltes les consultes que contestem personalment, moltes les informacions que rebem de les diverses fonts de les que gaudim, però molt poques les possibilitats que tenim de "socialitzar-les" i fer-ne partíceps als que realment són la nostra raó de ser. Desitjem que us sigui d'utilitat.

David, Lídia i Eva




dimarts, 15 de febrer del 2011

Pla de Control Tributari 2011

El propassat dilluns, foren publicades les directrius del Pla General de Control Tributari pel 2011, on és fixen les operacions o sectors els quals seran objecte d'una especial atenció per part d'Inspecció.
Segons el pla les àrees d'atenció preferent seran:
  • control de rendes derivades de la realització d'activitats professionals.
  • control de contribuents amb signes externs de riquesa que no es corresponen al nivell de rendes declarats.
  • detecció i regularització de factures falses, i operacions efectuades per empresaris en règim de mòduls.
  • lluita contra l'economia sumergida amb coordinació amb Inspecció de Treball i Seguretat Social.
  • Control de cobrament efectuats mitjançant targetes de crèdit, arran de la nova declaració informativa que han de presentar els bancs sobre terminals de targetes.
  • detecció d'immobles on s'hi realitzin activitats econòmiques o que estant llogats, no es declarin les rendes (atenció a la nova declaració informativa que han de presentar les elèctriques informant dels consums).
  • control de les trames de frau de l'IVA en operacions intracomunitàries.
Si vols accedir al text complert:

www.boe.es/boe/dias/2011/02/07/pdfs/BOE-A-2011-2280.pdf