Benvinguts!!

Us donem la benvinguda a aquest canal de comunicació del grup BARTRINA assessors (Bartrina-Carbó i Associats, Valls i Baldrich i Gestaga).

La nostra voluntat, mitjançant aquest blog, es fer-vos partíceps de totes aquelles temàtiques que creiem que poden ser del vostre interès: les darreres novetats legislatives, comentaris a "problemàtiques comunes" copçades en el nostre dia a dia professional, articles relacionats amb l'àmbit de l'assessoria empresarial, calendaris fiscals, etc.....en resum, són moltes les consultes que contestem personalment, moltes les informacions que rebem de les diverses fonts de les que gaudim, però molt poques les possibilitats que tenim de "socialitzar-les" i fer-ne partíceps als que realment són la nostra raó de ser. Desitjem que us sigui d'utilitat.

David, Lídia i Eva




dilluns, 13 de febrer del 2012

Pla Renova't de finestres-2012

A partir del proper dia 15 de febrer, serà possible sol·licitar les subvencions del Pla Renova't de Finestres-2012, depenent de l'Institut Català d'Energia (ICAEN).

Us recordem que aquest Pla Renova't de Finestres pretén fomentar la substitució d'obertures velles (finestres, portes, vidrieres, claraboies...) per altres de noves, amb més aïllament tèrmic, tant en habitatges particulars (les Comunitats de Propietaris i Comunitats de Béns s'inclouen dins d'aquesta consideració) com en edificis del sector terciari. Amb aquest mateix objectiu, també se subvencionarà la renovació o incorporació de proteccions solars.

En el cas d'habitatges particulars, se subvencionaran fins a 4.000 euros per beneficiari (fins a 3.000 euros per a tancaments renovats i fins a 1.000 euros per protecció solar instal·lada), mentre que en el cas d'edificis terciaris o en el cas d'actuacions integrals d'edificis, l'ajut màxim serà de 100.000 euros. La inversió mínima per optar als ajuts és de 1.000 euros.

El termini per a presentar sol·licituds i documentació annexa serà des del 15 de febrer de 2.012 fins el 30 d'abril del 2012, o fins l'exhauriment del pressupost disponible per a cadascuna de les línies.

La vigència del pla serà des de l'1 de gener de 2012 fins el 28 de setembre de 2.012.

Es pot trobar més informació sobre aquestes subvencions en el següent link: